Træning og fremvisning

Træning af heste

Én af Ivars evner er indenfor træning af heste er at han virkelig kan lære en hest at gå korrekt, samt at blive mønstret til UG.

Dette har resulteret i hele tre Mønstringsmedaljer, indenfor mønstring af forskellige racer.

Vita har selv én medalje indenfor mønstring, hendes evner ligger ligeledes indenfor fremvisning af hesten, men hun lader Ivar om at træne hestene forinden.

 

Vi kan efter aftale hyres til at undervise til kurser eller privat, i fremvisning af hesten. - Ved dette gennemgåes der teori, omkring, optømning, mønstrerens påklædning osv. samt vises en mønstring, hvorefter kursister selv får lov til at prøve. Her medbringer vi gerne egne heste, så man kan lære det med erfarne dyr. Kontakt os gerne for pris og åbninger i kalenderen.

 

 

Vi kan i særtilfælde være behjælpelige med mønstring af hest til kåring. kontakt os gerne om vi har åbning i kalenderen, samt for pris.

Vi kan desværre i tiden ikke tilbyde mønstring til dyrskuer, da vi selv udstiller alle de steder vi har tid til at komme. og ofte flere end vi selv kan mønstre. Har man et stort ønske om mønstring til selve bedømmelsen, og selv kan håndtere hesten resten af udstillingsdagen, kan vi såfremt tidsplanen tillader det, mønstre under selve bedømmelsen.